Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не пали :(

В голям филм се вкарах днес,като отидох на работа и оставих колата пред работата,всичко точно и когато реших да си тръгвам привечер,качвам се завъртам и колата не пали върти но не пали.Лошото беше,че на отиване,бързах и карах на резерва веднага си помислих,че бензиновата помпа може да е изгоряла. Сипах 3 литра бензин,защото само такава туба имах след което реших да пробвам,но не пак не запали колата е с лек наклон надоло,като дам на контакт не чувам бензиновата помпа възможно ли е да съм я изгорил или да пробвам да сипя още бензин
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Сипи още да станат поне 10л и разкачи отпред маркучето.Дай контакт и виж ще хвърли ли гориво.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

сипи още бензин
      AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
      http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
      Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
      BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
        В голям филм се вкарах днес,като отидох на работа и оставих колата пред работата,всичко точно и когато реших да си тръгвам привечер,качвам се завъртам и колата не пали върти но не пали.Лошото беше,че на отиване,бързах и карах на резерва веднага си помислих,че бензиновата помпа може да е изгоряла. Сипах 3 литра бензин,защото само такава туба имах след което реших да пробвам,но не пак не запали колата е с лек наклон надоло,като дам на контакт не чувам бензиновата помпа възможно ли е да съм я изгорил или да пробвам да сипя още бензин
        Бензинът я охлажда по принцип. Може и цедката с мръсотия да си я задръстил. Па и само три литра - да беше се върнал поне още един път
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Сипи още, че едно време и аз така се бях филмирал с една лагуна, но след като сложих 10-15 литра и запали.
          ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Бензинът я охлажда по принцип. Може и цедката с мръсотия да си я задръстил. Па и само три литра - да беше се върнал поне още един път
            Благодаря за бързата реакция момци ще пробвам с още бензин Колкото до това,защо само три литра с такива туби разполагах а бензиностанцията беше много далече, докато се върнах часа стана 22:30 с много псувни хванах градския транспорт пффф.Дано да стане с още бензин И тази нощ няма да мога да спя спокойно,заради тази кола.....
            Last edited by JoRiX; d.m.y г., 00:02.
            156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

щом е с наклон надолу, ще и трябва още бензин просто, съобразявайте ги тия неща!
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е добре де, като дадеш контакт, лапмата на инжекжията светва. Като качи бензин - изгасва.
                При тебе какво се случва с тая лампа. Има няма бензин, помпата трябва да се чува.
                По принцип не е много логично да си я изгасил работеща и после да неможе да запали! Дори и на резерва да си я карал, тя резервата далеч не е за 10 км. примерно....
                Според мен имаш друг проблем, особено щом помпата не се чува!

Огледай си бушони тва онова...
                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                  Е добре де, като дадеш контакт, лапмата на инжекжията светва. Като качи бензин - изгасва.
                  При тебе какво се случва с тая лампа. Има няма бензин, помпата трябва да се чува.
                  По принцип не е много логично да си я изгасил работеща и после да неможе да запали! Дори и на резерва да си я карал, тя резервата далеч не е за 10 км. примерно....
                  Според мен имаш друг проблем, особено щом помпата не се чува!

Огледай си бушони тва онова...
                  Чекването на системите няма общо с това, подкачва ли се гориво или не.
                  Докото колата е работила е засмуквала гориво, тъй като горивопроводите са били пълни.Като е изгасена и изпусне малко, а горивото е недостатъчно, не може да подкачи.
                  Най-лесно е да почне от горивото, а ако подкачи и пак не пали, тогава ще му мисли.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Е да де, ама чек-а няма нищо общо с качването на горивото. При мен като качи гориво, лампата си изгасва. Ако неможе да качи гориво, лапмата ще остане да свети - нали така. За това питах за нея.
                    А и помпата трябва да се чува... нали работи и се мъчи да качи?

П.С: Той да и сипе още бензин де, ще се разбере... ама просто си разсъждавам
                    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Младо и ти карък кат мен,тамън излезеш от един фил и се вкараш у друг сериала.

Сипи още бензин и аз така миналата зима,свърши ми бензина на наклон сипах 2 литра и йок,сипах още 10 и на трети опит запали
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                        Е да де, ама чек-а няма нищо общо с качването на горивото. При мен като качи гориво, лампата си изгасва. Ако неможе да качи гориво, лапмата ще остане да свети - нали така. За това питах за нея.
                        А и помпата трябва да се чува... нали работи и се мъчи да качи?

П.С: Той да и сипе още бензин де, ще се разбере... ама просто си разсъждавам
                        Няма такова нещо за лампата и нямаш датчик за налягането на бензина
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

Помпата работи няколко секунди на контакт и спира. Ако не я чуваш почти сигурно е, че е затегнала. Обикновено така става като я оставиш без бензин или с малко бензин. Докато караш с малко бензин той се плиска из резервоара и от време на време засмуква въздух, кошничката постепенно се изпразва, помпата загрява и като спреш тя вече пари и има много случай така помпи да затягат след изгасяне.

За всеки случаи може да измериш дали стига ток до нея, но от практиката ми за жалост мисля, че е голяма вероятността да си за помпа.
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Помпата работи няколко секунди на контакт и спира. Ако не я чуваш почти сигурно е, че е затегнала. Обикновено така става като я оставиш без бензин или с малко бензин. Докато караш с малко бензин той се плиска из резервоара и от време на време засмуква въздух, кошничката постепенно се изпразва, помпата загрява и като спреш тя вече пари и има много случай така помпи да затягат след изгасяне.

За всеки случаи може да измериш дали стига ток до нея, но от практиката ми за жалост мисля, че е голяма вероятността да си за помпа.

Сега ще отида с десет литровата туба да пробвам надеждата умира последна....В лошия случай ще се наложи репатрак,ако някой има познат с репатрак може да сподели телефон..

Comment

Жорикс, какво съм ти казвал, докато беше с тропнал мотор на Румен на крика

Какво трябва един истински алфист винаги да има в джоба - 2 билета за градския транспорт

А относно репатрака - 0877 / 150-150 , момчето е от форума и е с ник Глигана
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X